1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Наши телефоны: vodafone  (095) 154-14-16  Lifecell (063) 487-80-07 Kyivstar (096) 937-75-06 (viber)

Угода користувача

Угода користувача

Персональні дані - інформація про фізичну особу, яка дозволяє конкретно ідентифікувати її.

Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та даю дозвіл використовувати мої персональні дані на законних засадах.

Персональні дані

Я даю згоду на обробку моїх персональних даних згідно вимог Закону України "Про захист персональних даних" з метою отримання та здійснення розрахунків за придбані товари. Я також погоджуюсь з тим, що власник інтернет-магазину має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: оператори поштового зв’язку.

Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Інформація, яку ми збираємо

При замовлені в інтернет-магазині або через участь в акціях або іншим чином Ви взаємодієте з нами, ми збираємо, як особисту інформацію кожного окремого споживача - ім'я, адреса, номер телефону, електрона пошта, тощо, так і загальні дані. Дані ми отримуємо лише від осіб, які надали їх з власного бажання та свідомо.

Для оформлення замовлення в інтернет-магазині товарів, участі в акціях, Ви повинні уважно ознайомитись з політикою конфіденційності та правами і обов'язками, щодо обробки персональних даних згідно з Законом України ст. 8 «Про захист персональних даних».

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Ми можемо використовувати Ваші персональні для отримання та обробки замовлення, спілкування з Вами та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань, а також повідомлень про замовлення, зміну переліку продукції/товарів, а також акцій.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Термін зберігання інформації встановлюється власником інтернет-магазину на власний розсуд або у строки, встановлені чинним законодавством України або до відкликання Вашої особистої інформації Вами.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..

При оформленні замовлень в інтернет-магазині Ви погоджуєтесь з угодою користувача.

Умови обміну та повернення

Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути товари придбані в нашому інтернет-магазині, за умови виконання всіх норм передбачених Законом.

Умови обміну/повернення товару належної якості

Стаття 9. Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів»:

Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі.

Обмін товару належної якості провадиться:

  • якщо він не використовувався;
  • якщо збережено його товарний вид;
  • якщо збережено його споживчі властивості, пломби, ярлики;

Умови обміну/повернення товару неналежної якості

Стаття 8. Відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів»:

У разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та у строки, встановлені законодавством, має право вимагати:

  • пропорційного зменшення ціни;
  • безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк;
  • відшкодування витрат на усунення недоліків товару.

Вимоги споживача, передбачені цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право, брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.